Utilitare

Calculator Ovulatie
Calculator Data Nastere
Sex Copil
Inaltime Copil
Greutatea Ideala
Indice Tesut Adipos
Consum Calorii
Indice Masa Corporala
Necesar Proteine
Necesar Carbohidrati
Necesar Grasimi
Continut Caloric Alcool

Superbebe – Revista pentru parinti si despre copii cu informatii pentru tine, parintele.

Gasesti tot ce trebuie sa stii despre fertilitate, adoptie, despre stadiile de evolutie ale sarcinii si nastere. Cu fiecare click afli mai multe despre stadiul de proaspata mamica si despre cum sa-ti ingrijesti bebelusul.

Rubricile speciale de educatie si sanatate, sunt tipsurile pentru un parenting armonios si echilibrat.
Revista pentru parinti si copii Superbebe vine cu tool-uri super utile sa te ajute pe tot parcursul evolutiei tale ca proaspat parinte, pana la parintele pregatit care stie sa aiba grija de sine si de copilul sau.

Iti punem la dispozitie si o serie de instrumente necesare din momentul in care ai decis sa ai un copil. Poti afla sexul bebelusului mai devreme, poti folosi cantarul pentru o greutate optima a celui mic si poti echilibra regimul lui alimentar.

Pentru acestea iti punem la dispozitie o serie de calculatoare necesare indeplinirii obiectivului tau: greutate, indice tesut adipos, calorii, masa corporala, necesar proteine, carbohidrati.

Toate instrumentele iti sunt oferite intr-o singura pagina pentru ca tu sa te simti pregatit din momentul in care ti-au dorit sa ai super bebe-ul. Revista superbebe.ro este revista care trebuie sa stea la capataiul online al fiecarui parinte ca bun sfesnic, planificator si organizator.