Misiune Super Bebe

Cine suntem

Salutare tuturor! Noi suntem echipa Superbebe si va scriem in calitate de prieteni, dar si de actuali si viitori parinti. Suntem redactori, psihologi, educatori, medici alopati, homeopati sau pedagogi. Unii dintre noi sunt yoghini, profesori de balet, inot, arte martiale, desen sau muzica, iar impreuna formam un nucleu dinamic de persoane interesate de tot ce este vechi si nou in arta cresterii copilului. Echipa Superbebe este, asadar, formata din specialisti din domenii diverse care se intersecteaza cu vasta si minunata lume a parentingului.

Superbebe a vazut pentru prima data lumina zilei in anul 2004. Avem, deci, o istorie bogata, de-a lungul careia am adunat in jurul revistei noastre o comunitate puternica, careia obisnuiam sa ii dam periodic intalnire in cadrul evenimentelor de amploare. Plecam impreuna cu prietenii nostri in lungul si-n latul tarii, dar ne intalneam si in mediul online, prin site-ul dedicat. In anul 2014, in plina criza financiara a presei romanesti, am decis, insa, trecerea in conservare a brand-ului, asteptand cu optimism vremuri mai bune.
Anul 2017 ne-a prins insa curajosi, asa ca am decis ca a venit momentul sa ne intoarcem in casele dumneavoastra. O echipa formata din tineri si din mai putin tineri, parinti cu experienta mai mare sau mai mica, in devenire sau in asteptare, unchi si matusi, a pus sufletul si priceperea in relansarea site-ului Superbebe.ro, facand tot posibilul ca dumneavoastra, cititorii nostri, sa aveti parte de o experienta cat mai bogata.

Misiunea noastra

Ne dorim, mai presus de toate, sa va fim alaturi si sa va facem viata mai usoara dandu-va raspunsuri la intrebarile care va macina, dar si sa va inspiram sa va puneti singuri altele. Vom invata impreuna cum putem fi stalpul noilor generatii de viitori adulti, cetateni ai lumii, oameni intregi, buni, impliniti, fericiti si puternici, si cum putem rupe cercul educatiei parintesti bolnavicioase.

Vom creste super copii si vom invata cum sa fim super parinti inca din faza de conceptie – cum sa avem grija de sanatatea noastra fizica si mentala, care sunt cele mai importante analize si investigatii pentru viitoare mamici, mame si copii, ce presupune monitorizarea si controlul sanatatii noastre si a bebelusului sau cum sa fim informati si educati pentru a asigura bunastarea prichindeilor nostri.

Superbebe este povestea omului in devenire, a viitorului adult fericit si responsabil, dar si a societatii in care acesta traieste si se dezvolta!


Despre site

Superbebe.ro este un site de parenting asumat, care trateaza toate subiectele in mod echilibrat, cu atentie si responsabilitate. Va aducem in atentie parerile specialistilor din toate domeniile, intrucat vom trata lucrurile din doua perspective: clasic si alternativ. Va stam alaturi in orice situatie – daca alegeti o scoala de stat sau preferati homeschooling-ul, daca sunteti adeptii dietei complet diversificate sau sunteti vegetarieni, daca va incredeti cu totul in beneficiile medicinii traditionale sau cautati raspunsuri si in terapii alternative, si asa mai departe. Cu cat sunteti mai informati, cu atat decizia dumneavoastra va fi mai apropiata de ceea ce i se potriveste micutului.

Pentru a va face experienta si mai placuta si pentru a va ajuta sa urmariti subiectele cu usurinta, aducem in prim plan o biblioteca impresionanta de videoclipuri realizate cu ajutorul mai multor specialisti din toate domeniile, de o calitate tehnica ireprosabila.

Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem!