Descopera British School of Bucharest la Ziua Portilor Deschise pentru prescolari!

British School of Bucharest (BSB) invita parintii cu copii intre 2 si 5 ani sa descopere care sunt primii pasi in educatia britanica, miercuri, 13 iunie, in intervalul 09:00 – 12:00, la Ziua Portilor Deschise pentru prescolari!

Parintii alaturi de copiii lor au ocazia sa interactioneze cu profesorii scolii, sa afle informatii despre educatia prescolara in sistemul britanic si sa descopere campusul si facilitatile pe care acesta le pune la dispozitie. Laboratorul de Tehnologie, Casuta din Copac, Gradina de Stiinta, Sala de Muzica, Sala de Arta, Biblioteca sau terenurile de joaca sunt cateva dintre obiectivele incluse in turul scolii. Copiii au ocazia sa descopere modalitatea de predare la BSB si sunt bineveniti sa se alature distractiei.

Vezi si Copiii prescolari din sectorul 1 pot merge la gradinita si in timpul vacantei de vara

La British School of Bucharest, cursurile pentru prescolari sunt grupate pe trei sectiuni, dupa cum urmeaza: Pre-Nursery, pentru copiii de 2 si 3 ani, Nursery, pentru cei de 3 si 4 ani, si Reception, pentru cei de 4 si 5 ani.

British School of Bucharest este o scoala internationala privata de prestigiu care ofera copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani sansa sa studieze dupa curriculum britanic. Echipa unica de profesori, formata 100% din vorbitori nativi de limba engleza, are experienta in predarea sistemului de invatamant britanic si le ofera elevilor educatie la standarde de excelenta. In raportul din februarie 2018 al Inspectoratului Scolilor Independente din Marea Britanie, British School of Bucharest a fost evaluata cu „excelent” atat pentru „calitatea actului de invatare al elevilor si rezultatele academice ale acestora”, cat si pentru „oportunitatile in dezvoltarea personalaa elevilor”. British School of Bucharest este singura scoala britanica din Romania care a primit acest calificativ.

BSB ofera un mediu pozitiv, stimulativ, sigur si protector, care incurajeaza indeplinirea potentialului individual al elevului si cresterea increderii in sine, pe toate planurile: academic, social si personal.

Educatia prescolara oferita de British School of Bucharest respecta regulile si curriculumul britanic si are la baza jocul drept cea mai sigura metoda prin care copilul se poate dezvolta la potentialul sau maxim. Aici, la BSB, fiecare copil este considerat unic, ii este oferit sprijin complet, atentie deplina, are parte de un mediu armonios si pozitiv, iar activitatile, atat cele din sala de clasa, cat si cele in aer liber, sunt adaptate la nevoile si dorintele fiecaruia in parte.

Toti copiii sunt incurajati sa exploreze, sa isi descopere aptitudinile si sa accepte provocarea de a-si dezvolta toate simturile, prin carti, instrumente muzicale, activitati pe terenul de sport, jocuri cu apa sau in nisip. In plus, elevii din grupa Reception au acces la zeci de activitati extrascolare, de care se pot bucura pe langa activitatile zilnice.

Vezi si Au fost aprobate peste 159.000 de cereri de inscriere pentru clasa pregatitoare

Mai mult decat atat, sunt anumite domenii specifice de invatare, precum literatura, matematica, intelegerea lumii sau artele, prin intermediul carora copiii isi dezvolta intelegerea, construind o baza solida a viitorului lor. Fiecare activitate, indiferent dacaeste initiatade copii sau de catre profesori, ajutala dezvoltarea academica, sociala si personalaa copiilor.

Ziua Portilor Deschise pentru prescolari se desfasoara pe 13 iunie, intre 9.00 si 12.00, in campusul British School of Bucharest (Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari). Pentru a confirma participarea la eveniment, dar si pentru mai multe informatii, varugam sa accesati urmatorul link: https://bit.ly/2x8VLw2

Vezi si Preşcolarii nu se joacă suficient de des în aer liber

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here