Copiii prescolari din sectorul 1 pot merge la gradinita si in timpul vacantei de vara

  Foto: RTV

  Bucurestenii din sectorul 1 isi pot duce copiii la gradinita si pe durata vacantei de vara, in cadrul programului "Gradinita de vara", derulat incepand cu 1 iulie la gradinita nr. 206.

  Pe durata vacantei copiii inscrisi la "Gradinita de vara" vor lua parte la activitati specifice varstei lor si programei de gradinita. Pana in prezent au fost inscrisi 70 de copii la programul primariei sectorului 1. Prescolarii pot ramane la gradinita intre orele 8.00 si 18.00.

  In functie de numarul de solicitari, educatorii formeaza grupe de copii care vor avea aceleasi activitati ca si in timpul anului scolar – vor invata sa picteze, sa modeleze, vor invata ikebana si vor face excursii. Parintii care doresc sa-si inscrie copiii la gradinita pe timpul verii nu vor plati taxe suplimentare, ci doar o contributie pentru hrana, potrivit reprezentantilor Gradinitei 206.

  Un alt proiect al Primariei sectorului 1 destinat prescolarilor este "Gradinita de weekend", gandit pentru parintii care vor un weekend liber. Astfel, parintii ii pot trimite pe copii la gradinita in weekend, intre orele 8.00 si 18.00. In Sectorul 1 exista si o gradinita cu program saptamanal, situata pe strada Frumoasa, nr. 24, pentru diferite categorii de persoane (medici care au ture de garda, angajati care au multe deplasari in tara, cadre militare, muncitorii care lucreaza in trei schimburi). Alocatia de hrana e singura obligatie de plata a parintilor, restul cheltuielilor fiind decontate de primarie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here