Copilul trantit la pamant intr-un parc din Hunedoara are fractura la cap. Agresorul este unchiul copilului

Sursa poze: youtube

Copilul care a fost trantit la pamant de un barbat, intr-un parc din Hunedoara, se afla la spital si potrivit investigatiilor are fractura la cap. Barbatul care a agresat copilul de 13 ani este chiar unchiul acestuia. Cazul respectiv a starnit un val de revolta in mediul virtual.

“Copilul are o fractura la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat in seama, cu pierdere de constienta si cu amnezie retrograda”, a spus, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit sursei citate copilul este stabil acum, dar exista posibilitatea sa fie transferat la sectia de Neurochirurgie, in functie de evolutia sa.

Conform martorilor, copilul agresat de 13 ani si fiul vitreg al barbatului, in varsta de 8 ani, s-au certat. Barbatul s-a dus la baiatul mai mare, l-a ridicat si l-a trantit la pamant, unde a ramas in stare de inconstienta. Apoi s-a dus la fiul sau vitreg si l-a agresat si pe acesta.

Barbatul are 29 de ani, este unchiul copilului si a fost retinut de catre politie, fiindu-i intocmit un dosar penal.

Dupa ce agresorul a fost retinut, iubita lui, care este insarcinata, bebelusul de 8 luni pe care il au impreuna si fiul vitreg de 8 ani, agresat si el, au fost preluati de autoritati, scrie stirileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here