Teatru de improvizatie pentru copii, intr-un spectacol aniversar la Muzeul Taranului

Un spectacol de improvizatie pentru copii va marca sambata 19 ianuarie, de la ora 17.00, in clubul de la Muzeul Taranului Roman din Capitala, patru ani de la infiintarea trupei Littleimpro.

Citeste si: „Praslea cel Voinic si merele de aur” la Teatrul Excelsior din Bucuresti

Ingredientul principal al spectacolului creat de actorii din Littleimpro este interactiunea permanenta dintre cei din sala si actori. Pornind de la sugestiile spectatorilor, actorii creeaza pe loc povesti, scene in limbi straine inventate sau cantece.

Nici cei mari nu sunt uitati si, special pentru ei, Littleimpro a inventat „Proba Adultului” (parinti, bunici, matusi, toata lumea e binevenita), se arata in comunicat.

Actorii spun ca evenimentul pe care il pregatesc este recomandat copiilor intre 6 si 80 de ani.

Descrisa ca prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania, Littleimpro are peste 200 de reprezentatii la activ. Decorul lipsind cu desavarsire, practic spectacolul se poate juca oriunde, bazandu-se doar pe performanta actorilor Claudiu Maier, Carmen Lopazan, Alecsandra Timofte si Dragos Muscalu ca si a pianistului Marian Hancu.

Si cei din sala si cei de pe scena vor simti ca le sunt puse la incercare viteza de reactie, spontaneitatea si creativitatea, arata actorii din trupa. Littleimpro si-a dorit sa se adreseze celor care au depasit varsta teatrului de papusi si marionete sau a teatrului de umbre, copiilor de peste 7 ani. Recent, interesul fata de improvizatie s-a extins dincolo de granita divertismentului, studiile aratand ca beneficiile psihologice, intelectuale, relationale si sociale sunt foarte mari, se arata in prezentarea trupei.

Sursa: Mediafax

Citeste si: „Eliza viseaza” in cel mai nou spectacol pentru copii de la Teatrul „Ion Creanga” din Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here