Parchetul Militar cerceteaza moartea elevului Colegiului Militar din Craiova, disparut in ape

Mitroi Iosif-Corneliu, disparut in zona plajei din statiunea Mamaia, a fost identificat dupa ce trupul neinsufletit a fost adus de valuri in zona localitatii Navodari. Ministerul Apararii Nationale anunta ca Parchetul Militar cerceteaza moartea elevului Colegiului Militar din Craiova.

Vezi si Elev dat disparut dupa ce a intrat sa se scalde in mare

In varsta de 16 ani, Mitroi Iosif-Corneliu era elev in clasa a IX-a la Colegiul Militar National „Tudor Vladimirescu” si participa la „Scoala de vara” organizata de Directia informare si relatii publice a Ministerului Apararii Nationale, in garnizoana Constanta.

Imprejurarile decesului sunt cercetate, conform legii, de catre Parchetul militar, anunta Ministerul Apararii Nationale (MApN). In urma evenimentului, lucrarile Scolii de vara au fost anulate.

Joi dimineata, o femeie a anuntat printr-un un apel pe 112 ca in apropiere de tabara din Navodari, pe plaja, se afla trupul neinsufletit al unei persoane. Acesta fusese adus de valuri pana la tarm, iar la fata locului s-au deplasat cadre de la Ambulanta, politisti si pompierii militari. Ulterior, oamenii legii au stabilit ca este vorba despre trupul elevului de 16 ani, din Craiova, care a fost dat disparut, marti, dupa ce a mers sa se scalde in mare.

De atunci, zeci de scafandri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta, precum si ai Centrului de Scafandri al Fortelor Navale Romane au desfasurat cautari in zona in care acesta fusese vazut ultima oara, dar fara succes, desi s-au folosit echipamente de specialitate, inclusiv sonar.

Trupul adolescentului a fost scos la mal la o distanta de aproximativ 10 kilometri de locul in care fusese dat disparut.

Vezi si Copil mort dupa trei zile de la nastere. Politia a deschis…

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here