Elev dat disparut dupa ce a intrat sa se scalde in mare

Un elev de 16 ani, din Craiova, a fost dat disparut dupa ce a intrat sa se scalde in mare, in statiunea Mamaia; ar fi fost luat de valurile si de curentii puternici.

Vezi si: In ultimul an, peste 5.000 de copii au disparut de acasa

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta au fost solicitati sa intervina in statiunea Mamaia, acolo unde un adolescent in varsta de 16 ani ar fi disparut in valurile marii. La fata locului s-au deplasat 15 scafandri ai ISU, plus o ambarcatiune din punctul de salvare din Portul Tomis, o motocicleta SMURD, dar si o ambulanta de terapie intensiva.

Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, din primele informatii reiese ca baiatul este elev la Colegiul militar din Craiova si a venit in Constanta, alaturi de alti adolescenti de o varsta cu el, in cadrul unui program al Ministerului Apararii Nationale – „Scoala de vara a Ministerului Apararii Nationale”. Acesta se desfasoara in perioada 28 – 31 mai la Academia Navala „Mircea cel Batran” din Constanta, la activitate participand 65 de elevi si studenti din sistemul de invatamant militar.

Elevii au venit in Constanta luni, iar marti dupa-amiaza cinci dintre ei si un profesor au mers pe plaja din Mamaia. Ei au intrat sa se scalde, iar baiatul s-a indepartat de colegii lui, fiind tras spre larg de valuri si curentii puternici. Actiunea de cautare a adolescentului este in plina desfasurare, fiind cautat cu scafandri.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Baiat in varsta de 14 ani cautat de politisti, dupa ce a disparut dintr-un adapost pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here