Copil mort dupa trei zile de la nastere. Politia a deschis o ancheta

Politia a deschis o ancheta in cazul unui copil mort dupa trei zile de la nastere. Bebelusul din localitatea Vurpar, judetul Sibiu, a murit dupa trei zile de la nasterea sa, iar parintii au depus plangere la Politie pentru a se verifica de ce a murit bebelusul, externat sanatos din Maternitate.

Vezi si Adolescenta de 17 ani, lovita mortal de tren

Reprezentantii Politiei Sibiu au declarat ca o femeie a sesizat, in 10 mai, Politia Municipiului Sibiu cu privire la faptul ca baietelul nascut in data de 7 mai a murit in locuinta parintilor din localitatea Vurpar.

„Politistii care s-au deplasat la adresa mentionata impreuna cu medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetari preliminare, constatandu-se ca nu sunt suspiciuni cu privire la circumstantele in care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Sectiei 1 Politie Rurala Selimbar s-a deschis dosar de cercetare penala privind savarsirea infractiunii de ucidere din culpa”, a spus Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.

La randul lor, reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu spun ca bebelusul nascut in data de 7 mai la Maternitatea din Sibiu a fost externat clinic sanatos, luase in greutate si era alimentat exclusiv la san. Acestia asteapta rezultatele necropsiei.

Citeste si Femeia, care si-a sugrumat bebelusul, retinuta de Politie

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here