Insula Distractiei, incep inscrierile pentru scoala de vara!

British School of Bucharest (BSB) vine in 2019 cu o solutie pentru parintii care vor momente memorabile pentru copiii lor in vacanta de vara. Au fost deschise inscrierile pentru Scoala de Vara 2019, ce se va desfasura in perioada 8 iulie-2 august 2019 si care se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 14 ani.

Vezi si Descopera British School of Bucharest la Ziua Portilor Deschise pentru prescolari!

,,Insula Distractiei” este tema aleasa pentru acest an. Indiferent de scoala la care studiaza, timp de patru saptamani, in vacanta de vara, copiii intre 4 si 14 ani sunt invitati sa vada ce inseamna experienta BSB in cadrul programului Scoala de Vara.

Intre 8 iulie si 2 august copiii vor avea parte de momente memorabile pe ”Insula Distractiei”, amenajata pentru ei in campusul BSB ( strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari). Programul va fi de luni pana vineri, de la 08.30 la 17.00. Inscrierile pot fi facute accesand urmatorul link: https://britishschool.ro/summer-school-2019?utm_source=press&utm_medium=ro&utm_campaign=Summer_School_2019

Fiecare zi pe ”Insula Distractiei” va fi incarcata de activitati educative si distractive. Vor incepe  dimineata cu o calatorie virtuala in Marea Britanie, sub indrumarea echipei formata din profesori vorbitori nativi de limba engleza. Pe langa asta, copiii vor putea alege sa participe si la cursuri de limba germana si mandarina, sustinute de vorbitori nativi. Aventurile de pe ,,Insula Distractiei” vor contine activitati outdoor – inot si jocuri in piscina, lectii de catarari si tiroliana, sesiuni de Meet&Greet, lectii de gatit. Acestea sunt doar cateva dintre momentele special gandite si pregatite pentru cei care aleg Scoala de Vara de la BSB.

,,Suntem aici si in vara lui 2019 pentru copiii dorinici sa se relaxeze dupa anul scolar, sa se bucure de activitati deosebite, de o luna de vara la care multi viseaza. Vor fi patru saptamani in care vor putea simti atmosfera British School of Bucharest. Vor imbina activitati educative cu activitati sportive si recreative. Vor fi grupati in functie de varsta, iar profesorii nostri le vor fi mereu alaturi”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Vezi si Scoala canadiana, un nou model de educatie in Romania

Informatii despre program pot fi accesate si aici:https://www.britishschool.ro/services/summer-school

Parintii pot opta pentru inscrierea pe o saptamana, doua, trei sau patru.  Cei care aleg pachetul de patru saptamani beneficiaza de un discount de 20% din pretul initial. Pentru trei saptamani reducerea este de 10%. Masa de pranz si gustarile primite de cei mici sunt incluse in pretul programului.  La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasa catre scoala (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) si retur.

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumui britanic. BSB este singura scoala brtianica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.

Citeste si Directorul unei clinici de fertilizare este tatal a 49 de copii nascuti prin FIV

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here