Echipa de fotbal SOS Satele Copiilor, primul meci cu jucatori recunoscuti

Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor va avea miercuri primul meci cu jucatori recunoscuti din Liga 1 si Echipa Nationala, ce va fi arbitrat de Radu Petrescu. Actiunea are drept scop implicarea copiilor pe care organizatia ii are in grija in activitati care sa le sporeasca increderea in ei.

„Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor – Nationala SOS se pregateste de primul meci cu glorii din Liga 1 si Echipa Nationala a Romaniei. Lucian Sanmartean, Marius Niculae, Dani Coman, Nana Falemi, Ionel Danciulescu, Giani Kirita, Daniel Niculae, Danut Lupu, Miodrag Belodedici si alti fotbalisti cu suflet mare sustin visul copiilor de a face performanta in sport. Primul meci al Nationalei SOS va fi arbitrat de Radu Petrescu, iar din tribune micii fotbalisti vor fi incurajati de presedintele FRF, Razvan Burleanu”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de catre SOS Satele Copiilor.

Citeste si O scoala de fotbal din Slatina indeplineste visul copiilor de a juca cu echipe mari din Europa

Meciul Nationala SOS – Dan Chilom`s Friends Star este o initiativa a SOS Satele Copiilor si a Scolii de Fotbal Dan Chilom pentru sustinerea copiilor pe care organizatia ii are in grija. De aceea, potrivit sursei citate, acest prim meci este un pas important pentru copii si a pornit de la nevoia de a-i implica in activitati menite sa le creasca increderea in ei, sa aiba experiente speciale, o disciplina, fair-play, dar si sa fie o echipa in teren, apoi in viata.

„Pe de alta parte, organizatorii isi doresc sa atraga atentia asupra problematicii sociale a copiilor vulnerabili si sa aiba alaturi cat mai multi oameni de bine. Nationala SOS este formata din 19 copii cu un suflet imens, selectati din toate cele trei Sate SOS din tara – Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau. Meciul Nationala SOS – Dan Chilom`s Friends Star va avea loc miercuri, 5 septembrie, ora 18:30, in incinta Scolii de Fotbal Dan Chilom – Parcul Florilor, sector 2, Bucuresti”, se mai arata in comunicatul mentionat.

In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatia SOS Satele Copiilor, dintre care aproape 200 cresc in Satele SOS Romania, din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu six Hemeius – Bacau. SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti, precum si sustinere scolara pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeius.

Sursa: Mediafax

Citeste si Doi copii din Romania participa la programul international „Fotbal pentru Prietenie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here