Doi frati, cautati de politisti dupa ce au plecat de acasa

Doi frati, un baiat de 13 ani si o fata de 15 ani, sunt cautati de politisti dupa ce au plecat de acasa, in urma cu doua zile, si nu s-au mai intors. Cei doi minori locuiau doar cu bunica, in localitatea Siria, din judetul Arad, care a si alertat autoritatile.

Vezi si Actiune caritabila pentru copiii romi, interzisa in scoala

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, cei doi frati au plecat, in urma cu doua zile, de la domiciliul lor din localitatea Siria si nu s-au mai intors. Este vorba de o fata de 15 ani, Anita Muntean, si un baiat de 13 ani, Daniel-Armando Muntean. Cei doi frati locuiau doar cu bunica, ea fiind cea care a anuntat disparitia lor.

Fata are 1,65 m, 55 de kg, par saten, lung si ochi caprui, la momentul disparitiei era imbracata intr-o pereche de jeansi albi cu margele, tricou alb cu imprimeu si vesta albastra, iar in picioare purta pantofi sport colorati. De asemenea, baiatul de 13 ani are 1,70 m, 60 de kg, par negru, tuns scurt, si ochi caprui, iar la momentul disparitiei era imbracat intr-o pereche de jeansi albastri, bluza neagra cu guler maro, iar in picioare purta slapi negri cu alb.

“Persoanele care detin informatii ce pot conduce la depistarea minorilor sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie”, a aratat IPJ Arad.

Citeste si Invatatorul acuzat ca a strans de gat un elev, a demisionat

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here