Invatatorul acuzat ca a strans de gat un elev, a demisionat

Invatatorul la scoala din Viisoara, judetul Botosani, care a fost acuzat de parintii unui elev din clasa intai ca l-a strans de gat pana cand a ramas fara aer, a demisionat din invatamant, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi si Profesoara din Capitala, acuzata ca a vorbit urat cu elevii si ca a avut un comportament agresiv

Invatatorul in varsta de 62 de ani, acuzat de parintii unui elev ca l-ar fi strans gat pe copil pana cand acesta a ramas fara aer, a transmis, luni, conducerii scolii din localitatea Viisoara, judetul Botosani, ca demisioneaza din invatamant.

Conform inspectorului scolar general din Botosani, Gabriel Hartie, invatatorul este, in prezent, internat in spital, iar demisia va intra in vigoare dupa perioada de spitalizare. Barbatul nu va mai reveni, insa, la catedra.

„Si-a inaintat astazi demisia catre unitatea de invatamant. Consiliul de Administratie al scolii ia act de decizia domnului profesor si inceteaza raportul de munca. Ancheta in care dansul era cercetat practic se opreste, dar continua cercetarea Inspectoratului Judetean de Politie. Dansul a anuntat ca este internat in spital si probabil va aduce un certificat medical, dar Consiliul de Administratie poate lua act de hotararea domnului si inceteaza raportul de munca din momentul revenirii. Practic, la clasa nu va mai fi prezent domnul profesor, la clasa a fost deja a trimis un alt invatator, speram ca totul va fi in regula”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, inspectorul scolar general Gabriel Hartie.

Invatatorul din localitatea Viisoara este cercetat penal de catre politisti pentru purtare abuziva, fiind acuzat de parintii unui elev din clasa intai ca l-a strans de gat pana cand copilul ar fi ramas fara aer. Incidentul a avut loc joi, iar parintii elevului au facut o plangere la Politie impotriva dascalului.

In acest caz a fost declansata o ancheta si de catre Inspectoratul Scolar Botosani, barbatul fiind acuzat ca si in trecut ar fi agresat alti elevi.

Vezi si Operatii anulate si bebelusi trimisi acasa de la un spital din Timis

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here