Animatie speciala cu Winnie de Plus, dedicata fiului ducilor de Sussex

Compania americana Disney a realizat o animatie speciala cu ursul Winnie de Plus, care celebreaza nasterea fiului ducilor de Sussex, relateaza telegraph.co.uk.

Vezi si: Regina Elizabeth, dupa nasterea printului William: ,,Bine ca nu a mostenit urechile tatalui sau!”

Clipul a fost realizat prin desene manuale si are o durata de 25 de secunde. Astfel, in cadrul animatiei, Winnie de Plus este surprins cum merge prin tinutul fictiv Padurea de 100 de Acri cu o carte in mana. El ajunge apoi la resedinta ducilor de Sussex, carora le ofera lucrarea. La sfarsit, ducesa Meghan este surprinsa citind, in timp ce printul Harry se afla alaturi de ea.

Anterior, ducesa de Sussex a afirmat ca lucrarea „The Tao of Pooh” – o carte care explica taoismul prin intermediul celebrului urs si a altor personaje create de autorul britanic A.A.Milne – este una dintre cartile sale favorite cu Winnie de Plus.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la doua zile dupa nastere, intr-o intalnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor. Ulterior, ducii de Sussex au publicat o fotografie cu fiul lor pe reteaua de socializare online Instagram. Fotografia a fost postata cu ocazia Zilei Mamei, o sarbatoare celebrata in tari precum Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Cel de-al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al saptelea in ordinea succesiunii la tron.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Elton John, profesor de pian pentru viitorul copil al ducilor de Sussex

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here