Regina Elizabeth, dupa nasterea printului William: ,,Bine ca nu a mostenit urechile tatalui sau!”

Regina Elizabeth a II-a ar fi facut o remarca destul de dura dupa ce i-a fost prezentat printul William, imediat dupa nasterea acestuia, exprimandu-si usurarea ca micutul nu a mostenit urechile mari ale tatalui sau, printul Charles, potrivit Daily Express.

Vezi si Un jurnalist concediat din cauza lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, bebelusul ducilor de Sussex

Archie Harrison Moutbatten-Windsor, cel mai nou bebelus regal, primul fiu al printului Harry si al ducesei Meghan de Sussex, care s-a nascut luni dimineata, i-a fost prezentat reginei miercuri si, desi au aparut deja imagini din timpul acestei intalniri, nu se stie ce i-a spus Elizabeth a II-a celui de-al optulea stranepot.

In schimb, potrivit unor surse, aceasta a avut o remarca mai degraba dura cand l-a cunoscut pe printul William, nepotul sau, fiul printului Charles si al regretatei printese Diana: ,,Slava Domnului ca nu are urechile tatalui sau!”.

Mai celebru pentru comentarii acide este insa printul consort Philip si, in ceea ce priveste bebelusii regali, ar fi de retinut o replica a acestuia cand si-a vazut intaiul nascut, pe Charles.

Potrivit unui documentar difuzat in 2013 pe Netflix, „Royals”, printul Philip ar fi spus ca fiul sau seamana cu „o budinca de prune”.

La randul sau, potrivit biografiei lansate de Andrew Morton in 1992 „Diana: Her True Story”, printul Charles ar fi spus la nasterea printului Harry: „Oh, Dumnezeule, este baiat! Si are chiar si par roscat”.

Citeste si Urari intre taticii printi

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here