Elton John, profesor de pian pentru viitorul copil al ducilor de Sussex

Elton John va fi profesor de pian pentru viitorul copil al ducilor de Sussex. Muzicianul britanic ii va oferi lectii de pian copilului ducesei Meghan si al printului Harry, fiind considerat de fosta actrita americana drept „persoana potrivita” pentru a-i oferi acestuia lectii muzicale.

Vezi si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Propunerea a venit chiar din partea cuplului regal, care il admira pe celebrul artist britanic. Acesta a fost invitat la receptia de la nunta ducilor de Sussex, unde a cantat patru dintre piesele sale cunoscute: „Your Song”, „Circle of Life”, „I’m Still Standing” si „Tiny Dancer”.

Legatura stransa a artistului cu familia regala britanica nu este vizibila doar prin relatia buna cu ducii de Sussex. Elton John a fost prieten cu mama lui Harry, printesa Diana, care a murit in 1997, la varsta de 36 de ani.

Surse apropiate familiei regale au afirmat ca ducesa Meghan a considerat ca muzicianul este omul perfect pentru a-l invata pe viitorul ei copil sa cante la pian. Acestea au mai spus ca artistul a acceptat propunerea ducesei, deoarece muzica joaca un rol important in vietile amandurora.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex este insarcinata, iar copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019. Aflata la un eveniment oficial, la inceputul lunii ianuarie, fosta actrita americana Meghan Markle a sugerat ca bebelusul se va naste in luna aprilie.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

Intr-o cariera de cinci decenii, Elton John, in varsta de 72 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reuşit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.

Vezi si Ducesa Meghan de Sussex a intrat in concediu prenatal

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here