Actrita Tatum O’Neal a fost agresata sexual de mai multe ori cand era copil

Actrita americana Tatum O’Neal, cea mai tanara castigatoare din toate timpurile a unui premiu Oscar, spune ca a fost agresata sexual de mai multe ori cand era copil, inca de la varsta de 5 ani, potrivit Radar Online.

Vezi si Actrita Kate Hudson a nascut o fetita

„Sunt femeie si am fost agresata sexual de mai multe ori”, a scris actrita in varsta de 54 de ani intr-un mesaj emotionant publicat pe contul sau de pe platforma online Instagram.

„Nu este vina mea ca, atunci cand aveam 5, 6, 12, 13, 15 ani, (am fost agresata sexual) de barbati in varsta cu care credeam ca sunt in siguranta”, a mai scris O’Neal

Actrita a mai spus ca a avut nevoie de decenii pentru a afla „cum sa isi apere cauza”. „Dar am invatat repede si iata-ma!”, a adaugat aceasta.

O’Neal, mama a trei copii, care a fost casatorita cu jucatorul de tenis John McEnroe, a mai spus si anterior ca a fost agresata sexual, de un prieten al tatalui ei, actorul Ryan O’Neal, si de un iubit al mamei ei, actrita Joanna Moore. Actrita a mai spus ca ambii parinti aveau probleme legate de consumul de alcool si droguri, motiv pentru care de multe ori ea era lasata nesupravegheata.

O’Neal l-a mai criticat pe presedintele Donald Trump, pentru ca a ironizat-o pe Christine Blasey Ford, o profesoara din California care l-a acuzat pe Brett Kavanaugh, judecatorul Curtii Supreme a SUA, ca a violat-o pe cand erau amandoi adolescenti, in 1982.

Citeste si Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

„Sa il vezi pe presedintele SUA ca isi bate joc de o femeie, o victima a agresiunilor sexuale, inseamna ca ne-am scufundat la un asa nivel de depravare despre care nu ma gandeam ca va fi atins vreodata de presedintele SUA”, a mai scris Tatum O’Neal.

Tatum O’Neal este cea mai tanara persoana din istorie care s-a impus intr-o categorie competitionala de la premiile Oscar, castigand acest trofeu la varsta de 10 ani, cu rolul Addie Loggins din filmul „Luna de hartie/ Paper Moon” (1973) in care a jucat alaturi de tatal ei, Ryan O’Neal.

In 1986, Tatum O’Neal s-a casatorit cu fostul jucator de tenis profesionist John McEnroe, cu care are trei copii – Kevin, nascut in 1986, Sean, nascut in 1987, si Emily, nascuta in 1991. Tatum O’Neal si John McEnroe s-au despartit in 1992 si au divortat in 1994.

Tatum O’Neal a mai jucat in filme precum „The Bad News Bears” (1976), „Nickelodeon” (1976), „Little Darlings” (1980) si in seriale ca „Sex and the City”, „8 Simple Rules”, „Law & Order: Criminal Intent” si „Wicked Wicked Games”.

Citeste si O mama a depus plangere la Politie impotriva unui medic de la o clinica de pediatrie

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here