Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

Un tanar in varsta de 17 ani, acuzat ca ar fi agresat sexual o fetita de 8 ani, care se juca in spatele unui bloc din Ramnicu Valcea, a fost retinut, acesta urmand sa fie prezentat, miercuri, instantei, pentru a fi luate masuri preventive.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentantii Politiei Valcea, baiatul de 17 ani este banuit de comiterea unei infractiuni de agresiune sexuala in Ramnicu Valcea, asupra unei fetite de 8 ani.

Vezi si Fata de 13 ani, care si-a injunghiat bunica, a fost gasita de politisti

„Politistii au fost sesizati de un barbat din municipiu cu privire la faptul ca fiica sa ar fi fost agresata sexual de o persoana necunoscuta, in timp ce se juca in spatele blocului in care locuieste. Din verificari se pare ca minora se afla pe o banca, iar tanarul s-ar fi apropiat de ea si ar atins-o in mod indecent, dupa care ar fi fugit”, se arata in comunicat.

Investigatiile au fost demarate imediat, politistii reusind identificarea si depistarea persoanei banuite imediat dupa comiterea faptei.

Tanarul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea, in vederea luarii unei masuri preventive.

Sursa: Mediafax

Vezi si Un jandarm, acuzat de sotie ca si-ar fi abuzat sexual copilul, anchetat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here