Actrita Kate Hudson a nascut o fetita

Actrita americana Kate Hudson a nascut o fetita, aceasta fiind al treilea ei copil si primul pe care il are cu actualul iubit, muzicianul Danny Fujikawa, cu care are o relatie de un an si jumatate, potrivit people.com.

Vezi si Actriţa Kate Hudson este însărcinată

Fetita, care a primit numele de Rani Rose, s-a nascut marti, iar informatia a fost facuta publica miercuri, de Kate Hudson, pe contul sau de pe reteaua online Instagram.

Actrita in varsta de 39 de ani a anuntat ca este insarcinata in luna aprilie.

La momentul respectiv, Hudson a spus si ca, desi avea o relatie de doar un an cu Fujikawa, il cunoaste pe muzician, care este fratele vitreg al celei mai bune prietene a ei, de 15 ani.

Fujikawa a infiintat, in 2013, casa de discuri Lightwave Records si a fost chitaristul trupei folk-rock Chief, care s-a destramat in 2011.

Hudson mai are un fiu in varsta de 7 ani, Bingham, cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, de care s-a despartit in 2014, dupa ce s-au logodit in 2011.

De asemenea, actrita are un fiu, Ryder, in varsta de 14 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson, fost solist al formatiei The Black Crowes.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn si Bill Hudson, a devenit cunoscuta in 2001 gratie rolului din filmul „Aproape celebri/ Almost Famous”, obtinand ulterior roluri principale intr-o serie de productii hollywoodiene de succes, precum „Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days”, „Cheia schelet/ The Skeleton Key”, „Mamica de ocazie/ Raising Helen”, „Noi doi si Dupree”, „Aurul nebunilor” si „Razboiul mireselor/ Bride Wars”.

Citeste si Actrita Halle Berry, mamica unei fetite

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here