O mama a depus plangere la Politie impotriva unui medic de la o clinica de pediatrie

Politistii clujeni au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuala dupa ce o tanara mama a depus o plangere la Politie impotriva unui medic de la o clinica de pediatrie din Cluj-Napoca, reclamand ca acesta i-a spus sa se dezbrace si a incercat sa o pipaie.

„A fost depusa o plangere la Politia Cluj-Napoca privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala, fapta ce vizeaza un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal si se efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a starii de fapt si pentru luarea masurilor legale. Medicul respectiv urmeaza sa fie audiat de politisti. Pedeapsa pentru agresiune sexuala este inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Pompas.

Vezi si Un jandarm, acuzat de sotie ca si-ar fi abuzat sexual copilul, anchetat

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca institutia pe care o reprezinta nu a declansat nicio ancheta, deoarece plangerea nu se refera la actul medical.

„Nu s-a depus la nivelul spitalului o plangere vizand actul medical in sine, iar tot ceea ce tine de partea de implicare a Politiei este o ancheta a dansilor. Nu este o problema medicala, ori noi ne ocupam de partea medicala. Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Politia se ocupa, noi, ca medici, nu avem cum sa facem o ancheta, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a politiei”, a spus Dreghiciu.

Surse judiciare au declarat ca femeia era internata la spital cu copilul ei, iar medicul i-ar fi cerut sa se dezbrace si ar fi incercat sa o pipaie.

Sursa: Mediafax

Vezi si Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here