150 de copii invata baschet 3 la 3 cu celebrul Dusan Bulut

150 de copii invata baschet 3 la 3 cu celebrul Dusan Bulut. Cvadruplul campion mondial la baschet 3×3 si dublu castigator al circuitului mondial FIBA 3×3, sarbul Dusan Domovic Bulut, sustine in Bucuresti un camp de baschet dedicat copiilor si tinerilor pana in 18 ani. ‚‚Bulut Hoops” face parte din proiectul ,,Din strada, la Jocurile Olimpice”, finantat prin programul „In stare de bine”, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.instaredebine.ro).

Evenimentul are loc pana pe data de 11 septembrie 2018, in parcarea centrului comercial Kaufland Bucuresti Vitan (str. Racari, nr. 5), unde 150 de copii vor invata diverse elemente ale jocului de baschet in general si caracteristici ale baschetului 3×3 in special. Campul este structurat pe diverse ateliere specifice.

Vezi si Echipa de fotbal SOS Satele Copiilor, primul meci cu jucatori recunoscuti

,,Am fost cu adevarat surprins sa vad cat de multi copii s-au inscris, este evenimentul cu cei mai multi participanti pe care l-am organizat in aceasta vara. Bucurestiul este ca a doua mea casa, aici am jucat primul turneu international in 2012 si le multumesc celor de la Sport Arena Streetball, dar si partenerilor, pentru oportunitatea de a sustine acest camp pentru copiii pasionati de baschet din Romania”, a spus Dusan Bulut.

Inscrierile la camp au fost gratuite si s-au incheiat prin atingerea numarului limita de copii. Fiecare participant a primit tricoul oficial al evenimentului, iar castigatorii turneului care va incheia campul vor primi premii din partea partenerilor. Antrenori romani de la mai multe cluburi de copii vor completa echipa lui Dusan Bulut pe parcursul celor cinci zile.

,,Programul <<In stare de bine>> a fost creat pentru toate ONG-urile care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa – domenii esentiale pentru un stil de viata deplin. Proiectul <<Din strada, la Jocurile Olimpice>> este unul dintre cele care au primit finantare in cadrul acestui program, prin intermediul caruia baschetul 3×3 – o noua disciplina olimpica – ajunge mai aproape de peste 500 de copii si tineri din Romania. Sportul este esential la varste fragede pentru o dezvoltare armonioasa si e important sa il incurajam daca vorbim de un stil de viata sanatos”, a declarat Valer Hancas, Director de Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.
Toti cei 150 de copii participanti la camp sunt invitati in zilele de 12 si 13 septembrie sa urmareasca antrenamentele oficiale ale echipelor participante la FIBA 3×3 Europe Cup – Campionatul European de Baschet 3×3, care se va disputa in zilele de 14-16 septembrie la Circul Metropolitan din Bucuresti.

Doi copii din Romania participa la programul international „Fotbal pentru Prietenie”

Va avea loc o sesiune de poze si autografe cu jucatorii, astfel incat toti cei prezenti sa aiba o experienta de neuitat in cadrul unui eveniment de anvergura mondiala.

,,Ne bucuram foarte mult ca am reusit, cu sprijinul programului In Stare de Bine si al Kaufland Romania sa derulam acest proiect pentru copii si sa il aducem in Romania pe numarul 1 mondial la baschet 3×3, Dusan Bulut. Atat noi, ca organizatori de evenimente, cat si Dusan, ca jucator, suntem pionieri in aceasta tanara disciplina, iar aceasta asociere nu poate decat sa ne mandreasca. Speram ca din ce in ce mai multi copii sa se indrepte catre sport in general sa catre baschetul 3×3 in special, o disciplina care a adus rezultate spectaculoase pentru Romania in ultimii ani”, a spus Radu Petre, presedinte ACS Sport Promotion.

Sursa: Mediafax

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here