Mini-stagiune de opera pentru copii

Opera Comica pentru Copii (OCC), impreuna cu Centrul Municipal de Cultura Arad, organizeaza, intre 20 si 23 iunie, o mini-stagiune de opera pentru copii, in cadrul careia unele dintre cele mai indragite spectacole ale OCC vor putea fi vizionate de cei mici, alaturi de parintii lor.

Citeste si Opera Comica pentru Copii organizeaza prima editie a concursului Bucharest Dance

Timp de patru zile, aradenii sunt asteptati, la Sala Mare a Teatrului Clasic ,,IoanSlavici”, sa vizioneze patru spectacole magice aflate in programul Operei Comice pentru Copii. Incepand de joi si pana duminica, copiii sunt asteptati sa porneasca, alaturi de tinerii artisti talentati ai OCC, in aventuri care mai de care mai interesante, in spectacolele de balet „Poveste vieneza“ si „Eliza, micuta florareasa“, in spectacolul de opera „Bastien si Bastienne“ si spectacolul de teatru „Erussi Valea Rabdarii“. Fiecare reprezentatie va incepe la ora 18.00, biletele putand fi achizitionate de la casieria teatrului in zilele de marti si joi, intre orele 10:00 – 14:00 si 17:00 – 19:00, miercuri si vineri intre orele 10:00 – 14:00, sambata si duminica intre orele 17:00 – 19:00.

 

Mini Stagiune Opera Comica pentru Copii

Taberele de Vara OCC

Vacanta de vara a sosit cu pasi repezi, iar inscrierile pentru Taberele de Vara OCC, organizate in lunile iunie si iulie, in spatioasa curte a institutiei din Calea Giulesti, nr. 16, continua. Activitatile pregatite cu entuziasm de inimioasa echipa a Operei Comice pentru Copii, precum jocurile interactive sau atelierele dedicate care se vor desfasura in corturi special amenajate, se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani si vor fi organizate in mai multe serii de maxim 30 de copii fiecare. In cele trei zile de tabara, cei mici vor beneficia de cazare, sase mese si vor putea participa la o serie de jocuri organizate in zona Aventura Parc si in curtea OCC. Printre activitatile si surprizele pregatite pentru copii amintim: diminetile colorate petrecute in compania fluturilor si pestilor, participarea la ateliere de pictura cu figurine cadou si ateliere de plantat flori, concursurile din zona Water Fight, momentele fascinante in care vor putea asculta povestile preferate si tururile ghidate in camerele secrete ale OCC. Experienta de la Tabara de Vara OCC va fi completata de kit-ul de tabara personalizat, continand rucsac, tricou, insigna si termos. Detalii suplimentare puteti afla sunand la numarul de telefon 0751.261.479. Opera Comica pentru Copii promite sa fie locul experientelor de neuitat pentru toti copiii inscrisi in Taberele de Vara!

Abonamentele pentru stagiunea 2019-2020 sunt deja disponibile

Iubitorii Operei Comice pentru Copiii si pot achizitiona inca de pe acum abonamente pentru stagiunea 2019-2020. Astfel, cei care doresc sa isi asigure locuri din timp la spectacolele mult-indragite pot rasufla usurati, caci abonamentele s-au pus in vanzare si sunt disponibile pewww.bilete.ro.

Abonamentele Clasic OCC au preturi cuprinse intre 200 si 500 de lei si asigura locuri la 10 reprezentatii de weekend la Sala Mare a institutiei, cu exceptia premierelor si avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din salile mici ale OCC, Sala Under Grant si Sala Mozart, sunt disponibile la pretul de 200 de lei si asigura locuri la 10 reprezentatii de weekend desfasurate in aceste sali, cu exceptia avanpremierelor si premierelor. In functie de variant aleasa, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou si obiecte promotionale OCC. Mai multedetaliipewww.operacomica.ro.

Vezi si Opera Comica pentru Copii lanseaza vouchere cadou pentru spectacole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here