Opera Comica pentru Copii organizeaza prima editie a concursului Bucharest Dance Competition

Opera Comica pentru Copii (OCC) organizeaza, in cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC), prima editie a concursului Bucharest Dance Competition, de vineri pana duminica 9 iunie.

Vezi si: Jocul Picturii le confera copiilor care-l practica entuziasm si pasiune

Copiii care frecventeaza cercurile de coregrafie din cluburi si palate ale copiilor, din scoli particulare de dans, precum si din scolile si liceele vocationale din Romania si din strainatate au ocazia sa demonstreze cat de talentati sunt in arta dansului si sa concureze pentru Marele Trofeu, Premiile I, II sau III sau pentru obtinerea unuia dintre premiile speciale oferite de Opera Comica pentru Copii: distribuirea in productiile Operei Comice pentru Copii, participarea in cadrul workshop-urilor organizate de institutie, abonamente OCC, acces la Escape Room OCC, acces la Aventura Parc OCC si tichete in cadrul Festivalului Opera Copiilor 2019.

Distractie maxima la Festivalul Opera Copiilor

”Pentru cei mici distractia continua la Festivalul Opera Copiilor in Gradina cu Jocuri unde se vor putea bucura in voie de sute de boardgames-uri, jocuri de strategie si jocuri de logica. La Biblioteca Vie membrii echipei OCC sunt nerabdatori sa ii intalneasca pe copii si sa le impartaseasca istorisirile lor fabuloase. Casuta din Copac este una din principalele atractii ale festivalului unde au loc mici recitaluri si lansari de carte. Tot aici, cele mai indragite povesti ale copilariei le vor fi citite celor mici de catre Felicia Filip, Maria Ralea, Paula Seling, Cuzin Toma, Zoli Toth, Anna Ungureanu, Corina Dumitrescu, Vali Ionescu Caciureac si de multi alti artisti si vedete. Piscina cu Bile este un alt punct fierbinte al festivalului: 120.000 de bile si 150 de metri patrati de spatiu de joaca pentru toti copiii. In aer liber, la inaltime, cei mici sunt asteptati la Cinematograful OCC, unde vor rula filme de la Festivalul International de Film de Animatie ANIMEST pana tarziu in noapte. La aparitia intunericului, daca cerul este curat, cei mici pot studia corpurile ceresti, uitandu-se la ele cu ajutorul telescoapelor profesionale in cadrul programului Observatorul de stele”, spun organizatorii.

Una dintre cele mai apreciate atractii ale Festivalului Opera Copiilor este Gradina cu Fluturi amplasata in curtea institutiei din Calea Giulesti, nr. 16, unde vizitatorii pot admira si interactiona cu sute de fluturi vii multicolori. Opera Comica pentru Copii ii invita pe copii sa isi testeze abilitatile sportive in cadrul Aventura Parc, sa se racoreasca, prin joaca, la zona de Water Fight si sa devina creativi la Atelierele printre nori. Detalii suplimentare despre activitatile si jocurile pregatite de echipa OCC din cadrul Festivalului Opera Copiilor pe operacopiilor.ro.

Nicu Alifantis inchide Festivalul Opera Copiilor cu spectacolul ,,Sotron”

Cea de-a V-a editie a celui mai amplu festival dedicat copiilor, Festivalul Opera Copiilor, se incheie duminica, 16 iunie, de la ora 19.00, cu un invitat de onoare, cantautorul Nicu Alifantis si spectacolul sau original dedicat copiilor, intitulat ,,Sotron”. Cei mici, alaturi de parintii si bunicii lor, sunt asteptati la concertul artistului care va avea loc la Grand Arena OCC. Biletele pot fi achizitionate de pe bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. In anul 2018, Opera Comica pentru Copii a pus in scena 741 de spectacole pentru care s-au vandut 135.000 de bilete.

Sursa: Mediafax

Vezi si: De Ziua Copilului, picturi cu nisip, fotografii magnetice si jucarii, atractiile Superbebe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here