Opera Comica pentru Copii lanseaza vouchere cadou pentru spectacole

Opera Comica pentru Copii (OCC) lanseaza, in premiera pentru o institutie culturala, vouchere cadou pentru spectacolele prezentate pana la finalul anului. Pentru fiecare voucher cumparat pana pe 1 martie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, ofera inca o data valoarea acestuia. Astfel, parintii isi pot duce copiii la mai spectacole. Voucherele au preturi cuprinse intre 50 si 500 de lei si sunt valabile pana la finalul anului in curs.

Vezi si ,,Print si cersetor “, o noua premiera la Opera Comica pentru Copii

Gulliver si Bach

Pe 22, 23 si 24 februarie, giganticul ,,Gulliver” revine pe scena Operei Comice pentru Copii, la Sala Mare. Musicalul, inspirat din povestea ,,Calatoriile lui Guliver” de Jonathan Swift, le propune celor mici o aventura muzicala inedita unde vor face cunostinta cu o serie de personaje supranaturale: piticii Barba Cot, Sfiosul din ,,Alba ca Zapada”, zurliul rege din Liliputh – Pluth-Pluth-Pluth – si cu serafica sa sotie, Iasomy, dar si cu multi alti pitici simpatici si sprinteni.

Gulliver la Opera Comica pentru Copii

Pe 23 si 24 februarie, in Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, cei mici sunt invitati sa urmareasca ultimele reprezentatii ale spectacolului de opera ,,Cantata Cafelei”, de J.S. Bach, dirijat de Cezar Verlan si regizat de Irina Furdui. Premiera din weekend-ul care s-a incheiat a umplut Salonul Mozart, copiii si parintii primind cu mare bucurie acest spectacol in care umorul, energia si expresivitatea se imbina armonios in incercarea de a aborda subiectul dependentei de cafea.

,,Lunaticii” se intorc la OCC, iar Nino va da intalnire la Sala Epika – Baneasa

Tot pe 23 si 24 februarie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici la Sala UnderGrant la spectacolul de teatru ,,Lunaticii”. Cei trei clovni revin pe scena OCC cu poznele, sotiile si aminitirile lor ca sa ii distreze pe copiii de toate varstele.

Pe spectatorii mici si mari care doresc sa afle mai multe despre istoria muzicii romanesti, Opera Comica pentru Copii ii asteapta la concertul-lectie ,,Cu Nino in Romania” la Sala Epika din Grand Cinema & More Baneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sambata, 23 ianuarie, de la ora 11:00 si face parte din Stagiunea Culturala pentru Copii 2018 – 2019.

In iunie, OCC prezinta, in premiera, musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”

La inceputul lunii iunie, Opera Comica pentru Copii prezinta premiera verii: musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”. Pe 14, 15 si 16 iunie, bucurestenii sunt invitati sa vizioneze spectacolul realizat de Jaqueline Bratu, o aventura muzicala cu si pentru copii, adaptata dupa superproductia cinematografica cu acelasi nume realizata de DreamWorks. Timp de 60 de minute, amuzantele personaje din film – leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria si, bineinteles, pinguinii – vor urca pe scena OCC si promit sa le ofere copiilor o experienta muzicala uluitoare. Biletele pot fi achizitionate de pe platforma bilete.ro.

Citeste si Din martie, spectacole pentru 0-3 ani pe o scena noua la Teatrul Ion Creanga

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here