Un copil de 1 an, prins intre usile autobuzului

RATB anunta ca un angajat al institutiei este cercetat disciplinar, dupa ce un parinte a reclamat ca soferul unui autobuz care circula pe linia 601 a prins intre usile masinii caruciorul in care se afla un copil de 1 an, inainte ca sa poata urca parintele cu copilul.

„RATB a primit reclamatia parintelui in cauza, iar conducerea a dispus deindata cercetarea disciplinara a angajatului. In plus, Regia are in derulare un program de instruire a tuturor conducatorilor de vehicule, prin care acestia sunt instruiti si atentionati asupra sanctiunilor pe care le vor primi, daca se fac vinovati de un astfel de comportament inacceptabil. RATB regreta acest incident izolat si precizeaza ca nu accepta din partea angajatilor un astfel de comportament”, transmite Regia.

Vezi si Un copil care traversa strada neregulamentar, accidentat mortal

„Cred ca RATB are o politica de traumatizare a copiilor mici, pentru ca astazi 23.04.2018 soferul unui autobuz 601 a inchis usile peste caruciorul in care se afla Matias in timp ce il urcam in masina. Am fost nevoit sa tip, ca sa nu plece asa, lasandu-ma pe mine in statie si copilul de 1 an captiv intre usi, intr-o pozitie total nesigura. Si asta la putin timp dupa incidentul cu nepotica separata de usile unui tramvai de bunicul ei. Ce facem, mai putem sta in siguranta in tara asta?”, a scris Avadanei Alexandru pe Facebook.

In urma cu aproximativ doua saptamani, o mamica din Bucuresti acuza un vatman ca ar fi inchis usile tramvaiului prea repede, astfel incat fetita ei de sapte ani a apucat sa coboare, bunicul ei a ramas in vehicul, iar tramvaiul s-a pus in miscare. RATB spunea atunci ca face verificari.

Vezi si Vatman din Bucuresti, acuzat ca a lasat o fetita singura pe refugiu

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here