Un copil care traversa strada neregulamentar, accidentat mortal

Un copil in varsta de 12 a murit, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs in judetul Bacau, dupa ce un autoturism condus de un barbat de 30 de ani l-a izbit din plin pe minorul care traversa neregulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit politistilor bacauani, accidentul a avut loc pe DJ 241, din judetul Bacau, dupa ce autoturismul condus de barbatul de 30 de ani, din comuna Motoseni, l-a lovit pe copilul care traversa neregulamentar.

„Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca un barbat in varsta de 30 de ani se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa dispre localitatea Podu Turcului, spre Glavanesti si, la un moment dat, vehiculul a dat peste un copil de 12 ani, ce se angajase in traversarea DJ 241 printr-un loc nepermis pietonilor si fara a se asigura. In urma impactului, minorul a decedat”, a declarat joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana Bacau, Catalina Cretu.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii bacauani au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Vezi si Scaunul auto pentru copii – o necesitate pentru siguranta in masina

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here