Vatman din Bucuresti, acuzat ca a lasat o fetita singura pe refugiu

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) face, in prezent, cercetari dupa ce o mamica din Bucuresti acuza un vatman ca ar fi inchis usile tramvaiului prea repede, astfel incat fetita ei de sapte ani a apucat sa coboare, bunicul ei a ramas in vehicul, iar tramvaiul s-a pus in miscare.

„RATB sau Regia Autonoma de Transport Bucuresti, care o fi pagina voastra, ar trebui sa va educati angajatii si sa ii dati afara pe magari! Azi, pe linia tramvaiului 1, la statia Lunca Barzesti, pe la ora 12.10, un destept de vatman mi-a speriat copilul de moarte! Este incalificabil ce a facut acest om! S-a gandit el, in prostia lui, sa inchida usile si sa ignore ca un batran, respectiv bunicul fetei mele , cobora mai greu din tramvai. In timp ce fiica mea deja coborase din tramvai, dobitocul a inchis usile si tataie a ramas in tramvai. Copilul a inceput sa urle, sa tipe, sa alerge dupa tramvai, pe sine. Oamenii au tipat sa opreasca tramvaiul, dar, dobitocul si-a vazut de drum. Noroc ca a recunoscut-o cineva in statie pe fii-mea si a adus-o acasa in siguranta. Vatmanul a oprit abia la urmatoarea statie. Intrebare: exista camere de filmat in tramvaie, cum pot afla cine a fost acel vatman? Nu se poate asa ceva! Nu te uiti in oglinda inainte sa inchizi usile? Asta ar trebui dat afara!”, a scris Cristina Ologeanu pe pagina sa de Facebook.

Vezi si  In sfarsit! Merg singur la scoala!

Conducerea RATB face, in prezent, cercetari in acest caz.

„A fost depusa o sesizare cu privire la acest incident si urmeaza sa facem cercetari in acest sens. Daca va fi gasit vinovat, vatmanul respectiv va fi sanctionat si se poate ajunge chiar si la desfacerea contractului de munca. RATB nu tolereaza asfel de comportamente din partea angajatilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii RATB.

Vezi si O fetiţă de 13 ani din Bistriţa a născut în stradă

Sursa:Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here