Tatal cantaretei Beyoncé, diagnosticat cu cancer mamar

Tatal cantaretei Beyoncé a fost diagnosticat cu cancer mamar si va vorbi deschis despre problemele personale pentru prima data in emisiunea „Good Morning America”, de pe postul TV ABC, potrivit tmz.com.

Citeste si Cum poti preveni cancerul de san 

Nu este clar cand a fost diagnosticat cu aceasta maladie. Cancerul la san in randul barbatilor este rar, iar anumite cazuri sunt alarmante. Sub un procent dintre persoanele care dezvolta cancer la san sunt barbati, iar boala este mai raspandita in randul celor cu varste cuprinse intre 60 si 70 de ani. Mathew Knowles, tatal vedetei, are 67 de ani.

Potrivit Fundatiei Nationale Americane Impotriva Cancerului Mamar, rata mortalitatii in randul pacientilor de sex masculin este mai mare decat in cel al femeilor.

Mathew Knowles s-a recasatorit cu Gena Avery in anul 2013, dupa ce a divortat, in 2011, de Tina Knowles, mama cantaretelor Beyoncé si Solange.

Producator muzical, manager si om de afaceri, Mathew Knowles s-a ocupat de trupa Destiny’s Child, din care a facut parte Beyonce. De asemenea, o perioada a fost managerul fiicelor sale.

Citeste si Romania nu are program national de screening pentru depistarea cancerului de san

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here