Serena Williams se implica in depistarea din timp a cancerului la san

Fostul lider mondial din tenisul feminin, Serena Williams, a publicat pe Instagram un video in care isi anunta implicarea in depistarea din timp a cancerului la san. Imaginile cu tenismena s-au viralizat rapid, fiind vazute de aproximativ 500.000 de utilizatori in doar o ora.

Vezi si Primaria Capitalei va infiinta centre pentru screeningul cancerului de san si cel de col uterin

„In luna prevenirii cancerului la san am inregistrat o versiune a hitului I Touch Myself, prin care incerc sa le reamintesc femeilor din intreaga lume sa isi faca regulat controale.

Da, ma scoate din zona mea de confort, dar am vrut sa o fac pentru toate femeile, indiferent de culoare, din intreaga lume. Depistarea rapida este cheia in aceasta lupta, salveaza o multime de vieti anual. Sper sa reusesc sa trag un semnal de alarma.

Muzica din acest video face parte din proiectul I Touch Myself care a fost facut in onoarea lui Chrissy Amphlett, care a murit din cauza cancerului la san, si care le reaminteste femeilor sa-si puna sanatatea pe primul plan”, a scris sportiva din SUA pe pagina personala de Instagram.

In acest moment, Serena Williams ocupa locul 16 mondial si incearca o revenire pe primul loc mondial, acolo unde se afla de 47 de saptamani Simona Halep.

Vezi si Serena Williams a suferit de depresie postnatala

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here