Serena Williams a suferit de depresie postnatala

Fostul lider mondial, Serena Williams trece, la 36 de ani, prin cateva momente delicate, care au facut-o sa renunte la turneul de la Montreal si la o confruntare in semifinalele competitiei cu Simona Halep (1 WTA). Serena Williams recunoaste ca a suferit de depresie postnatala.

Vezi si Iesenii pun nume copiilor dupa vedetele din sport: Serena si Neymar, printre preferinte

Intr-o postare pe pagina personala de Instagram, sportiva din SUA a redat cateva dintre  problemele cu care se confrunta, printre care si depresia: „Saptamana trecuta nu a fost usoara pentru mine. Nu doar ca a trebuit sa accept anumite dificultati personale, ci am si fost in depresie. In mare parte a timpului am simtit ca nu am fost o mama buna…”.

Alarmata de starea sa, Serena a inceput sa se informeze in privinta unei situatii care a pus-o pe jar, atat in viata personala, cat si pe plan sportiv: „Am citit mai multe articole despre depresia postnatala si am aflat ca poate dura chiar si trei ani daca nu te tratezi. Cel mai mult imi place sa comunic, sa vorbesc cu mama, sora si prietenii mei, care sa-mi spuna ca aceste emotii sunt normale”, a scris Serena pe Instagram.

La Montreal, nu vom avea parte de un duel Halep-Williams, dupa ce sportiva din SUA si-a anuntat retragerea invocand motive personale, care intre timp s-au aflat. Cele doua tenismene se aflau pe aceeasi parte de tablou si s-ar fi putut intalni in semifinalele competitiei. La 36 de ani, Serena se afla in ascensiune dupa pauza pe care a luat-o cu prilejul nasterii fetitei sale.

Sursa: Mediafax

Vezi si Politista care si-a impuscat mortal mama, apoi s-a sinucis, suferea de o depresie postnatala nediagnosticata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here