Sapte femei s-au batut in fata unei scoli, sub ochii copiilor

Sapte femei s-au batut in fata unei scoli din Alexandria, incidentul avand loc sub ochii copiilor. Femeile, apartinand unor clanuri rivale din oras, au aruncat cu sticle si au folosit cuvinte obscene, iar politistii le-au ridicat si le-au dus la audieri.

Vezi si Cinci fete dintr-un centru de plasament, la spital dupa ce ar fi consumat etnobotanice

Incidentul din fata Scolii ”Mihai Viteazu” din Alexandria a avut loc chiar la terminarea orelor de curs, cand cele sapte femei au venit sa-si ia copiii de la scoala. Simpla intalnire a fost, pentru ele, motiv de scandal, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

„Scandalul a aparut intre niste femei de etnie roma care venisera sa-si ia copiii de la scoala. Sunt parti ale unor clanuri din Alexandria, intre care exista un conflict mai vechi. Ele s-au luat la cearta, una dintre ele a aruncat cu sticle. A fost o bataie intre femei, practic. Au aruncat cu cioburi, cu sticle. Copiii lor nu erau prezenti, dar altii e posibil sa fi fost. Am inteles ca erau patru femei de-o parte si trei de cealalta parte. Politistii s-au autosesizat, au intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si fac audieri”, a spus Dragole pentru MEDIAFAX.

Directorul scolii, Cristea Armeanu, a spus, la randul sau, ca cele sapte femei au incercat chiar sa forteze intrarea in scoala si admite ca scandalul a fost vazut de copii.

„Sunt doua gasti. Dar nu e treaba scolii. Au venit de la politie, am zis ca nu e treaba noastra, ca scandalul nu s-a petrecut in incinta scolii. E adevarat ca femeile au incercat sa intre, dar nu le-am dat voie sa intre in scoala. Ca, da, au copiii inscrisi la noi. Da, copiii lor au vazut, ca atunci cand au iesit din scoala s-a intamplat”, a spus Armeanu.

Vezi si Copilul e cuminte la scoala, dar cand vine acasa… incepe apocalipsa!

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here