Primaria Capitalei vrea sa infiinteze un serviciu de transport al elevilor de la Scoala 195

Primaria Capitalei vrea sa infiinteze un serviciu de transport cu microbuze sau autobuze pentru elevii Scolii 195 din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Citeste si Ancheta, dupa ce un copil de 4 ani a fugit de la gradinita

Pe ordinea de zi a sedintei CGMB de joi s-a aflat un proiect care prevede aprobarea unui studiu de oportunitate pentru infiintarea unui serviciu municipal de transport pentru elevii Scolii 195. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au ales aceasta scoala pentru ca are foarte multi elevi, dar si pentru faptul ca multi dintre copii nu locuiesc in Sectorul 3, acolo unde se afla scoala 195 (Hamburg).

„Am demarat un proiect pilot, suntem pe cale de a-l finaliza la scoala 195 din Sectorul 3 al Capitalei, care are aproape 2.500 de elevi. E una dintre cele mai mari scoli din tara, nu doar din Capitala si unde o pondere importanta o reprezinta elevii care nu vin din zona, deci nu vin din cartierele care apartin de Sectorul 3. Sa punem la dispozitie din partea Primariei generale un numar suficient de microbuze scolare – cu acceptul parintilor, fireste -, astfel incat in fiecare dimineata si dupa-amiaza sa nu se mai adune mii de masini pe o straduta ingusta dintr-un cartier din Bucuresti”, declara, in luna martie, Gabriela Firea, la Adunarea Asociatiei Municipiilor.

Vezi si O eleva ucisa si 12 persoane injunghiate intr-o statie de autobuz

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here