O eleva ucisa si 12 persoane injunghiate intr-o statie de autobuz

O eleva a fost ucisa si cel putin 12 persoane au fost injunghiate de un barbat care avea asupra lui un cutit intr-o statie de autobuz dintr-un oras situat in apropiere de capitala Japoniei, Tokyo, informeaza televiziunea NHK, citand politia. Trei adulti au fost raniti, iar unul dintre ei nu prezinta semne vitale dupa incidentul din orasul Kawasaki, situat la sud de Tokyo, a declarat un oficial pentru Reuters.

Citeste si In ultimul an, peste 5.000 de copii au disparut de acasa

Doua fete au suferit leziuni usoare, in timp ce starea celorlalte eleve a ramas necunoscuta, a spus oficialul. Fetele, cu varste intre 6 si 7 ani, erau eleve la o scoala catolica privata si asteptau sosirea autobuzului scolar, a adaugat Kyodo.

Suspectul a fost retinut la fata locului si s-a ranit grav dupa ce s-a injunghiat in gat, a informat televiziunea nationala NHK.

Barbatul, probabil cu varsta intre 40-50 de ani, a inceput sa injunghie oamenii care asteaptau intr-o statie de autobuz si apoi in autobuz. Doua cutite au fost gasite la fata locului, a anuntat NHK.

Televiziunea japoneza a transmis ca atacatorul retinut la locul crimei a murit, de asemenea.

,,Am auzit tipand, apoi am vazut un barbat care se afla in picioare cu cate un cutit in fiecare mana”, a declarat pentru NHK un martor neidentificat. ,,Apoi, acesta s-a prabusit la pamant”, a adaugat martorul.

Departamentul de pompieri din Kawasaki City a ttransmis ca numarul ranitilor a ajuns la 19, inclusiv trei cu rani severe.

Citeste si Lidl recheama o jucarie din lemn

Sursa: Mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here