Ancheta, dupa ce un copil de 4 ani a fugit de la gradinita

Un copil de 4 ani a fugit de la gradinita, s-a urcat intr-un tramvai si a mers pana la capat de linie, unde a fost preluat de politistii locali. Conducerea scolii in subordinea careia se afla gradinita a declansat o ancheta pentru a stabili de ce a ramas copilul nesupravegheat.

Citeste si O eleva ucisa si 12 persoane injunghiate intr-o statie de autobuz

Conducerea Scolii Generale numarul 11 din Botosani a declansat o ancheta, iar Inspectoratul Scolar Judetean a trimis doi inspectori in control la gradinita „Floare de Colt”, unde un copil de patru ani a iesit din incinta, s-a urcat intr-un tramvai si a mers pana la capatul liniei.

Angajatii societatii de transport public l-au vazut pe copil singur in tramvai si au cerut ajutorul Politiei Locale. Acesta a fost preluat de o patrula, dus la sediul Politiei Locale Botosani, de unde a fost luat de parinti.

La nivelul scolii s-a format o comisie de ancheta, care cerceteaza incidentul, concluziile urmand sa fie cunoscute peste cateva zile.

„In doua-trei zile o sa avem concluziile acestei anchete si o sa vedem daca se impun sanctiuni. Gradinita Floare de Colt este parte a Scolii Generale numarul 11 din Botosani, din acest motiv ancheta disciplinara este preluata de conducerea scolii. Asteptam rezultatele, sa vedem de ce copilul a ramas nesupravegheat si a putut iesi din incinta gradinitei, cine este vinovat si ce sanctiuni se vor impune. Copilul a fost gasit destul de departe, a iesit din gradinita, s-a urcat in tramvai si a mers pana la capatul liniei, unde a fost gasit de politia locala”, a declarat Ciprian Manolache, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Botosani.

Potrivit acestuia, copilul ar fi fost lasat sa mearga nesupravegheat la toaleta.

Vezi si In ultimul an, peste 5.000 de copii au disparut de acasa

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here