Primaria Capitalei va infiinta un serviciu de transport al elevilor de la scoala 195

Primaria Capitalei va infiinta un serviciu de transport al elevilor cu microbuze sau autobuze pentru elevii Scolii 195 din sectorul 3 al Capitalei, potrivit unui proiect votat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi un proiect care prevede aprobarea unui studiu de oportunitate pentru infiinatarea unui serviciu municipal de transport pentru elevii Scolii 195.

Citeste si Primaria Capitalei vrea sa infiinteze un serviciu de transport al elevilor

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au ales aceasta scoala pentru ca are foarte multi elevi, dar si pentru faptul ca multi dintre copii nu locuiesc in sectorul 3, acolo unde se afla scoala 195 (supranumita Hamburg).

„Am demarat un proiect pilot, suntem pe cale de a-l finaliza la scoala 195 din Sectorul 3 al Capitalei, care are aproape 2.500 de elevi. E una dintre cele mai mari scoli din tara, nu doar din Capitala si unde o pondere importanta o reprezinta elevii care nu vin din zona, deci nu vin din cartierele care apartin de Sectorul 3. Sa punem la dispozitie din partea Primariei generale un numar suficient de microbuze scolare – cu acceptul parintilor, fireste -, astfel incat in fiecare dimineata si dupa-amiaza sa nu se mai adune mii de masini pe o straduta ingusta dintr-un cartier din Bucuresti”, declara, in luna martie, Gabriela Firea, la Adunarea Asociatiei Municipiilor.

Vezi si Elevii din Bucuresti, transportati cu microbuzele la scoala

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here