O fata de 13 ani, insarcinata cu un vecin de 63 de ani

O fata in varsta de 13 ani este insarcinata cu un vecin de 63 de ani. Minora din comuna Negomir, judetul Gorj, este gravida in cinci luni, dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu un vecin in varsta de 63 de ani. Politia si Protectia Copilului au deschis anchete in acest caz.

Vezi si Ancheta la o cresa, dupa ce doua educatoare ar fi agresat doi copii

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca fata de 13 ani si bunica ei au mers la sediul Politiei Rovinari, sesizand faptul ca, in luna ianuarie, copila ar fi intretinut relatii sexuale cu un vecin in varsta de 63 de ani. Familia fetei a declarat ca nu a stiut ca aceasta este insarcinata si a aflat de curand, in prezent sarcina avand 20 de saptamani.

„In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Barbatul de 63 de ani este cercetat in libertate.

„Am inteles ca fata a fost la un control la Rovinari, cu bunica ei, nu stim mai multe lucruri. Am inteles ca fata ar mai fi avut probleme de genul acesta, ar mai fi fost si altcineva condamnat. Am trimis viceprimarul acolo, mai are o sora. Barbatul acuzat este vecin cu ea. Nu stiu sa mai fi avut probleme. Politia si cei de la Protectia Copilului ancheteaza cazul si o sa aflam mai multe. E revoltator sa aiba o asemenea varsta si sa fie insarcinata”, a precizat Tudor Oita, primarul comunei Negomir.

Cazul a intrat si in atentia Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj, inspectorii urmand sa faca o ancheta sociala si sa o consilieze pe minora care este insarcinata.

Vezi si O fetiţă de 13 ani din Bistriţa a născut în stradă

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here