Ancheta la o cresa, dupa ce doua educatoare ar fi agresat doi copii

Politistii au inceput cercetarile la o cresa din Navodari, judetul Constanta, dupa ce doua educatoare au fost acuzate de parinti ca le-ar fi agresat fizic si verbal copiii, care au putin peste doi ani si jumatate.

Vezi si Sirop care provoaca somnolenta, administrat la o cresa

Faptele au iesit la iveala dupa ce un parinte ingrijorat a montat un sistem de inregistrare audio si a auzit cum doua dintre ingrijitoare ii agreseaza verbal pe copii. Parintii au mers la politie, iar in cauza au inceput cercetarile pentru purtare abuziva, deocamdata in rem.

„Doi dintre copiii inscrisi la o cresa din orasul Navodari ar fi fost agresati fizic si verbal de catre doua dintre angajatele unitatii”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta. Potrivit acestora, copiii au putin peste doi ani si jumatate.

Oamenii legii au mers la cresa din Navodari, de unde au ridicat si inregistrarile de pe camerele video.

„Se fac toate demersurile pentru lamurirea situatiei de fapt si luarea masurilor legale care se impun”, au transmis reprezentantii IPJ Constanta.

De asemenea, cazul a ajuns si in atentia Primariei Navodari, de care apartine cresa respectiva. Primarul localitatii, Florin Chelaru, a precizat ca in cursul acestei zile se va constitui o comisie care va analiza situatia si va lua masuri, daca acestea se impun.

Citeste si Ancheta dupa ce mama unei fetite a reclamat ca fiica ei a fost bruscata la cresa

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here