O copilă de 2 ani din Brăila a murit electrocutată din cauza unui prelungitor defect

Imagine de Meine Reise geht hier leider zu Ende. Märchen beginnen mit de la Pixabay

O copilă de 2 ani din Brăila a murit luni electrocutată din cauza unui prelungitor defect. Fetița se afla în propria locuință, din localitatea Pitulați, județul Brăila și s-a electrocutat după ce ar fi atuns un prelungitor defect, susțin cei de la IPJ Brăila.

Citește și: 25 de lucruri ce pot fi periculoase pentru un copil! Afla care sunt acestea!

 „Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un copil s-ar fi electrocutat în locuinţa din satul Pitulaţi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă, în sensul că o fetiţă de 2 ani, în timp ce se afla în locuinţă, s-ar fi curentat la tripla din dormitor. Un echipaj SMURD şi o ambulanţă au intervenit la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, declarându-i ulterior decesul”, potrivit comunicatului transmis de polițiști.

Se efectuează cercetări și în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că, anual, mor peste 5 milioane de copii sub varsta de 5 ani, dintre care 75% bebelusi sub 1 an, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. In majoritatea cazurilor cauzele deceselor pot fi prevenite, spun specialistii. Iata cateva Sfaturi pentru siguranta bebelusului tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here