O asistenta sociala a facut sex cu un copil de 12 ani

Asistenta sociala din Cluj acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un copil de 12 ani, pe tot parcursul anului 2017, a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare si va trebui sa munceasca doua luni intr-o primarie. Decizia este definitiva.

Citeste si Un barbat suspectat ca a agresat sexual doua minore, arestat preventiv

Curtea de Apel Cluj a condamnat-o la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pe asistenta sociala din comuna Aiton, judetul Cluj, acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un minor de 12 ani pe tot parcursul anului 2017, decizia fiind definitiva.

Potrivit sentintei Curtii de Apel Cluj, magistratii au stabilit pentru femeie un termen de supraveghere de 3 ani si 6 luni si o obliga ca pe durata acestuia sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Cluj si sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM impotriva sentintei penale nr. 118/20 martie 2019 pronuntata de Judecatoria Turda. Reduce pedeapsa aplicata inculpatei MMM pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor de la 3 ani inchisoare la 2 ani si 6 luni inchisoare si dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 2 ani si 6 luni inchisoare. Instanta stabileste un termen de supraveghere de 3 ani si 6 luni si obliga inculpata ca pe durata termenului de supraveghere sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Cluj, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa, sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, sa comunice schimbarea locului de munca. Decizia este definitiva”, se arata in sentinta.

De asemenea, magistratii Curtii de Apel Cluj au impus femeii sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de catre serviciul de probatiune sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate.

„Instanta dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Primariei comunei Aiton sau in cadrul Primariei comunei Tureni, pe o perioada de 60 de zile”, se mai arata in postarea Curtii de Apel Cluj.

Femeia, asistent social, a fost retinuta in iulie anul trecut pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un copil in varsta de 12 ani. Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Pompas, a declarat atunci ca femeia ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor pe parcursul anului 2017.

Sursa: Mediafax

Vezi si Fetita de 6 ani agresata sexual de varul tatalui ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here