Un barbat suspectat ca a agresat sexual doua minore, arestat preventiv

Un barbat de 30 de ani a fost arestat preventiv, fiind suspectat ca a agresat sexual doua fete in varsta de 11 ani, in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Politia Capitalei.

Vezi si Un jandarm, acuzat de sotie ca si-ar fi abuzat sexual copilul, anchetat

Politistii din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au pus executare un mandat de aducere, pe numele unui barbat in varsta de 30 de ani, banuit de savarsirea a doua infractiuni de agresiune sexuala.

Din datele si probele administrate de catre politisti din cadrul Sectiei 19 in doua cauze privind comiterea infractiunii de agresiune sexuala, a rezultat presupunerea rezonabila ca acestea ar fi fost comise de catre aceeasi persoana.

„Astfel, in urma investigatiilor desfasurate a fost identificat si ulterior depistat un barbat, in sarcina caruia au fost retinute infractiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., in timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minora, in varsta de 11 ani, si ar fi atins-o in zonele intime, dupa care ar fi incercat sa o sarute, iar la data de 26 septembrie a.c., banuitul ar fi atins in zona intima o alta minora, in varsta de 11 ani, in timp ce se aflau pe o strada din sectorul 5”, anunta Politia Capitalei.

Luni, a fost pus in executare un mandat de aducere emis pe numele barbatului, acesta fiind dus pentru audieri la sediul sectiei de politie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5.

Citeste si Actrita Tatum O’Neal a fost agresata sexual de mai multe ori cand era copil

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here