Meditatii gratuite la matematica pentru Bacalaureat

O universitate din Romania ofera meditatii gratuite la matematica pentru Bacalaureat. Universitatea Politehnica din Timisoara ofera elevilor de liceu care meditatii, sustinute de profesori din cadrul institutiei.

Vezi si Meditatii gratuite la Crucea Rosie

Potrivit reprezentantilor Universitatii Politehnica din Timisoara, cursurile gratuite de pregatire la matematica se vor desfasura in fiecare duminica, in perioada 24 februarie – 9 iunie, intre orele 10.00 – 13.00. La meditatiile organizate prin Departamentul de Matematica al institutiei se pot inscrie elevi de liceu care se pregatesc de examenul de Bacalaureat.

,,Universitatea Politehnica Timisoara vine in sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregatire la matematica, utile atat pentru cei care doresc sa urmeze una dintre facultatile institutiei, cat si pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Chiar daca sunt adresate in special potentialilor sai studenti, indiferent de facultatea pentru care opteaza si independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participantilor la cursuri nu li se solicita niciun fel de angajament fata de Universitatea Politehnica din Timisoara”, au informat reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Meditatiile gratuite sunt organizate in amfiteatrul D1 al Facultatii de Automatica si Calculatoare, intre orele 10.00 – 13.00, elevii fiind pregatiti de profesori din cadrul Departamentului de Matematica al universitatii timisorene.

Vezi si Profesorii vor fi avertizati sa nu mai faca meditatii cu elevii de la clasa

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here