Meditatii gratuite la Crucea Rosie

Filiala din judetul Hunedoara a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania doreste sa vina in sprijinul comunitatii si sa devina un partener permanent al acesteia. Am propus si am primit sprijin din partea comunitatii, din partea voluntarilor filialei noastre cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar in vederea pregatirii suplimentare corespunzatoare a elevilor care urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat in vara anului 2019.

Citeste si: Profesorii vor fi avertizati sa nu mai faca meditatii cu elevii de la clasa

Activitatile se vor desfasura la sediul filialei hunedorene de Crucea Rosie din Deva. Prin aceasta activitate dorim sa venim in sprijinul elevilor care au potential, dar nu isi permit pregatire suplimentara din cauza situatiei materiale.

Cum se deruleaza proiectul ? In fiecare zi de sambata, profesorul va fi prezent la ora 1000 la sediul Crucii Rosii pentru sustinerea orei de pregatire la matematica. Trebuie sa subliniem faptul ca pot beneficia de pregatire toti cei care urmeaza sa sutina examenul de bacalaureat in aceasta sesiune, indiferent daca mai sunt sau nu elevi. Meditatiile sunt gratuite si vor incepe din data de 19 Ianuarie 2019 si se vor acorda pana la sfarsitul anului scolar in curs.

Citeste si: Meditatiile ar putea fi eliminate prin programul After School

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here