Liceele din Capitala isi prezinta oferta educationala

Targul „Oferta Educationala”, in cadrul caruia liceele din Capitala isi prezinta oferta de locuri disponibile pentru anul scolar 2019-2020 va dura pana vineri. Evenimentul are loc in Parcul Tineretului, anunta Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Citeste si Ce contine proiectul care permite mamelor sa aiba si indemnizatii si alte venituri

Pana joi, diferite activitati vor avea loc in contextul evenimentului, in intervalul orar 10:00- 18:00, transmite sursa citata. In data de 15 mai va avea loc si o sedinta de promovare a invatamantului profesional de stat si dual, la care vor participa operatorii economici care au incheiat contracte de colaborare cu unitatile de invatamant tehnologice pentru calificarile existente pe piata muncii, anunta reprezentantii ISMB.

La evenimentul aflat la cea de a XX-a editie, realizat de Primaria Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, a fost lansata si editia cu numarul 20 a Targului Oferta Educationala. Primaria este reprezentata de PROEDUS- Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti.

Vezi si Calendarul pentru admiterea in invatamantul liceal de stat ramane in vigoare

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here