Initiativa frumoasa online pentru copilul umilit de invatatoare. Uite cum arata martisorul „urat”

Sursa foto: Andrea Piacquadio

Cazul elevului de clasa a III-a de la o scoala din Slobozia care nu mai vrea sa mearga la ore, pentru ca invatatoarea l-a umilit, dupa ce i-a oferit un martisor pe 1 martie, spunandu-i ca este “urat”  (mai multe poti citi aici) i-a impresionat pe multi oameni. Iar o jurnalista a venit cu o initiativa frumoasa in mediul virtual pentru a-l spriji pe acest baiat, si anume, ii indeamna pe oameni sa cumpere un martisor “urat”, creat de Nicolae.

Iata martisorul creat de Nicolae:

Martisorul creat de Nicolae
Sursa foto: Oana Dimofte

“Nicolae stie ca mai multi oameni vor sa cumpere martisoare de la el. La pretul pe care fiecare il doreste si il poate oferi. El va incepe sa le confectioneze, când si cum poate, tinând cont si de nevoia de a-si menaja ochii. Banii pentru martisoare vor fi folositi pentru operatia de care copilul are nevoie la ambii ochi” a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Initiativa a fost salutata de mai multi oameni, care au donat si au lasat comentarii de incurajare pentru copil:

Imi pare rau ca nu este elevul meu! Martisorul este superb, iar eu cu siguranta l-as fi primit si pastrat cu drag. Regret ca doamna lui invatatoare nu-l apreciaza pe copil la adevarata lui valoare. Mi-ar placea ca Nicolae sa stie ca o invatatoare din Bucuresti si l-ar dori ca elev”

„Nu refuzi un cadou de la un copil. Nu ca profesor, ca om. Si daca nu esti om, cum poti fi profesor?”

„Cat a muncit copilasul asta la martisor!!!” 

„Nu numai ca e frumos, dar se vede cu ochiul liber cata munca a intrat acolo. Cum sa nu apreciezi efortul?” au fost doar cateva dintre comentariile postate de oameni.

Ce care doresc sa-l sprijine pe baiat, pot gasi aici mai multe detalii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here