Un elev de clasa a III-a a fost umilit de catre invatatoare, dupa ce i-a oferit un martisor

Imagine de Esi Grünhagen de la Pixabay

Un elev de clasa a III-a de la o scoala scoala din Slobozia nu mai vrea sa mearga la scoala, spunand ca invatatoarea l-a umilit ,dupa ce i-a oferit un martisor.

Luni, pe 1 martie, elevul a mers la scoala cu o ciocolata si un martisor facut de el si i l-a oferit invatatoarei, numai ca aceasta a spus in fata colegilor ca martisorul este urat si ca el nu a fost in stare sa cumpere un martisor de calitate, potrivit adevarul.ro.

Copilul a venit acasa dupa ore, plangand si le-a spus parintilor ca nu mai vrea sa mearga la scoala pentru ca invatatoarea l-a jignit si nu a mai mers de atunci la ore.

„Doamna invatatoare spune ca baiatul meu ar fi interpretat gresit ce i-a spus. Insa sunt colegi de clasa ai copilului meu care au confirmat ca s-a intâmplat cum a spus copilul meu si ca doamna l-a umilit verbal, am luat legatura cu ei. La fiecare ora, doamna invatatoare i-a spus ca ii da cadoul inapoi”, a declarat pentru sursa citata tatal copilului, care nu lucreaza, iar mama are o pensie de handicap, veniturile familiei fiind foarte mici.

Superiorii ierarhici ai invatatoarei de la scoala din Slobozia sustin ca au analizat cazul si ca nu se impune ca aceasta sa fie cercetata disciplinar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here