Hunedoara: Copil de 6 ani mort dupa ce a fost lovit de o butelie manevrata gresit

Un copil de 6 ani a murit, joi, in municipiul Hunedoara, dupa ce a fost lovit, accidental, de o butelie aruncata la gunoi, manevrata gresit de un vecin care ar fi incercat sa ii desfaca robinetul, acesta dorind sa valorifice metalul.

Citeste si: Fetita de 3 ani strivita mortal de un microbuz scolar

Purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat ca incidentul a avut loc langa o ghena de gunoi unde era aruncata butelia.

„Langa o ghena de gunoi din municipiul Hunedoara o persoana de sex masculin a incercat sa desfaca un robinet de pe o butelie aruncata, iar in urma manevrarii necorespunzatoare butelia a ricosat lovind un copil de 6 ani aflat in apropiere. Copilul a decedat la spital”, a spus Nitu.

Din primele cercetari, polițistii au stabilit ca cel care a manevrat gresit butelia a fost chiar un locatar al blocului de la strada Muresului, intenția acestuia fiind sa desfaca un robinetul buteliei pentru a-l valorifica ulterior.

„In momentul manipularii, tubul a ricosat, din cauza presiunii acumulate in interior si a lovit copilul, care se afla pe aleea din curtea blocului. Copilul se intorcea spre casa, de la un magazin din apropiere”, a mai spus Nitu.

Polițistii au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpa si fac cercetari pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care a survenit accidentul.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Cluj: Familia unui baietel de 2 ani, mort la spital, reclama ca a fost tratat cu tantum verde

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here