Fetita de 3 ani strivita mortal de un microbuz scolar

O fetita de 3 ani a murit strivita sub rotile unui microbuz scolar al carui sofer consumase alcool. Fetita, din comuna Motca din judetul Iasi, a fost lasata nesupravegheata pentru cateva minute de mama ei, iar soferul microbuzului nu a observat-o si a strivit-o cu rotile. Din primele cercetari, reiese ca soferul consumase baturi alcoolice.

Vezi si 16 copii si un adult, raniti in urma accidentului de autocar din Darmanesti

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, Anca Vijiac, politistii fac cercetari in continuare pentru identificarea responsabilitatii celor implicati in accident.

„Minora a fost lasata, in comuna Motca, pentru o perioada de timp nesupravegheata de mama, care lua un alt copil de la microbuz. Copilul s-ar fi dus in partea din fata a microbuzului si a fost acrosat mortal de catre sofer. Soferul are alcoolemie de 0,08. S-a intocmit dosar pentru ucidere din culpa. Evenimentul s-a intamplat la plecarea de pe loc a soferului. Probabil ca n-a observat. Urmeaza sa se stabileasca, momentan e intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa pentru sofer. O sa se mai faca probabil si alte verificari cu privire la lasarea nesupravegheata a minorei”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here