Femeie care reclama disparitia fiicei: ,,Au intrebat daca sunam la Politie cand ne culcam cu barbatii”

Mama unei fete de 13 ani din Vaslui care obisnuieste sa plece de acasa la iubitul ei spune ca a primit avertisment de la Politie dupa ce a sunat la 112, iar fratele ei a primit amenda. Femeia care reclama deseori disparitia fiicei a povestit despre nemultumirea politistilor cu privire la apelurile acesteia insistente. „Au zis ca sunam si la Politie cand ne culcam cu barbatii ca sa facem copii”.

Vezi si Peste 50 de femei sunt agresate zilnic in Romania

Comportamentul unei copile de 13 ani din localitatea vasluiana Rebricea a determinat-o pe mama ei sa sune de mai multe ori la politie sa ceara ajutor sa o aduca acasa. Insa, potrivit femeii, politistii au fost nemultumiti de apelurile ei insistente si i-au dat averstisment.

„Mie mi-au dat avertisment, frati-miu are amenda ca a sunat la 122, ca nu trebuie sa ii deranjam”, a declarat femeia.

Totul s-a intamplat dupa ce, acum cateva zile, fata a plecat din nou de acasa, la iubitul ei. Pentru ca nu este prima data, mama si unchiul fetei au cerut ajutor politistilor pentru a o aduce pe copila inapoi. Luni dimineata, dupa mai multe telefoane insistente, fata a fost adusa acasa de politisti, insa nu a durat mult pana a plecat din nou. In cateva ore mama ei a fost nevoita sa sune din nou la 112.

„Si aseara a plecat fata, cine imi face dreptate? Am adus-o iarasi cu politia. Au zis ca sunam si la politie cand ne culcam cu barbatii ca sa facem copii. Asa se vorbeste, asta e dreptate in Romania?!”, spune femeia.

Viceprimarul comunei cunoaste si el situatia. Neculai Mihaila declara ca fata a mai facut probleme si ca nu e prima data cand pleaca de acasa.

„Noi avem o legatura stransa cu familia asta, pentru ca fetisoara asta pleaca de acasa, are un iubit de la varsta frageda, nu mai intelegem copiii astia din ziua de azi. Ea are 13 ani, el 16. Nu a fost sechestrata, nici vorba. Fata se duce de bunavoie. (…) Mama a sunat la asistentul social, acesta stie cazul, stie despre ce e vorba, dar sunt minori amandoi, fetita a fost dusa si in centru, a stat o zi si o noapte acolo”, a explicat viceprimarul comunei Rebricea.

De cealata parte, reprezentantii IPJ Vaslui sustin ca politistii de la postul din Rebricea nu au dat nicio amenda pentru apel abuziv la 112.

„Politistii de la postul de politie din Rebricea nu au dat nicio amenda pentru apel la numarul unic de urgenta”, au declarat reprezentantii IPJ Vaslui.

Sursa: Mediafax.ro

Citeste si Ocazia care i-a adus moartea adolescentei din Olt. Cazul Alexandra Macesanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here