Eleva de liceu din Hunedoara spitalizata, dupa ce a fost batuta de fratele unei colege

O eleva in varsta de 16 ani, de la Colegiul National I. C. Bratianu, din orasul Hateg, judetul Hunedoara, a fost transportata la spital, dupa ce ar fi fost batuta de fratele unei colege de clasa, in urma unui conflict spontan. Politia a declansat o ancheta.

Citeste si: Eleva batuta pe strada. Mai multe persoane au filmat, dar nimeni nu a intervenit

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, scandalul a inceput intre cele doua fete de clasa a 10-a, pe holul institutiei de invatamant. Ulterior, una dintre acestea si-a chemat fratele in ajutor, acesta fiind elev in clasa a 12-a, in acelasi colegiu.

”In urma verificarilor, politistii au stabilit ca, pe holul unitatii de invatamant, in cursul pauzei, a avut loc un conflict intre doua eleve, in varsta de 15 si 16 ani, iar una dintre ele, in varsta de 15 ani, si-a chemat in ajutor fratele in varsta de 18 ani, deoarece se simtea amenintata. Acesta, fiind elev al aceleiasi unitati scolare, a venit in scurt timp si a lovit-o pe eleva in varsta de 16 ani, dupa care a iesit in curtea unitatii scolare. Eleva lovita de tanar a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluata de catre o ambulanta si transportata la UPU Hateg, de unde a fost transferata la Spitalul Judetean Hunedoara-Deva. Politistii au intocmit dosar de cercetare penala si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Victima acuza dureri puternice de cap, spun medicii. ”A fost preluata de la cabinetul scolar de catre echipajul SAJ, constienta, agitata, acuzand dureri puternice de cap”, a precizat Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Si reprezentantii liceului au deschis o ancheta pentru a stabili de la ce a pornit scandalul si pentru a lua masuri in acest caz.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Sapte femei s-au batut in fata unei scoli, sub ochii copiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here