Eleva batuta pe strada. Mai multe persoane au filmat, dar nimeni nu a intervenit

O eleva de 13 ani a fost batuta pe strada, mai precis trasa de par, doborata la pamant si lovita de doua fete, pe o strada din orasul Galati. Mai multe persoane au filmat incidentul si s-au amuzat, dar nimeni nu a intervenit.

Citeste si Adolescenti acuzati de tripla crima, arestati preventiv

Incidentul a avut loc in urma cu cateva zile, pe intuneric, intr-un cartier din orasul Galati, dupa finalizarea cursurilor, iar imaginile au aparut pe Facebook.

In imagini apare o fata care este trasa repetat de par de alte doua tinere si, la final, este doborata si lovita cu piciorul. Scena este filmata de mai multe persoane care comenteaza si se amuza.

Politistii s-au autosesizat dupa ce au vazut imaginile si au aflat ca victima este eleva in clasa a 8-a la o scoala generala din oras.

„In urma imaginilor care au aparut pe retelele de socializare, politistii s-au autosesizat si au identificat victima agresiunii. Este o minora de 13 ani, eleva la o scoala din municipiul Galati. S-a deschis doar penal pentru lovire sau alte violente”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin.

Inspectoratul Scolar a facut verificari si a aflat ca agresoarele sunt eleve la un liceu din oras. Conducerea unitatii scolare de care apartin cele doua va decide ce masuri vor fi luate.

„Victima este eleva la Scoala nr.29. Se pare ca incidentul s-a produs vineri seara, undeva in cartier, nu in incinta scolii. Miercuri dimineata, la scoala au venit politistii de la Sectia 3, a fost chemata si mama fetei.

Deoarece s-a intamplat in afara scolii nu se va constitui comisia de violenta. Totusi noi vom face activitati pentru diminuarea violentei in scoli. Directorul scolii a dat declaratii si va vorbi cu parintii. Se pare ca agresoarele sunt de la un liceu, in cazul lor vor fi luate masuri daca se confirma. Exista un cod de conduita care se aplica si in afara scolii. Conducerea liceului va decide masurile, se poate merge de la avertisment verbal pana la nota scazuta la purtare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISJ Galati, Oana Enache.

Miercuri, parintii victimei au fost chemati la Sectia de Politie care instrumenteaza cazul, politistii dorind sa afle daca acestia doresc sa depuna plangere in numele copilului.

Vezi si Adolescenta, rapita, batuta cu biciul si obligata sa faca materiale pornografice

Sursa: Mediafax

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here